Na de opsplitsing van QWG Games heeft White Goblin Games een nieuwe start gemaakt. Begin 2010 komen ze al onmiddellijk met enkele interessante spellen opzetten.

Rattus
De zwarte dood bereikt Europa en verspreidt zich razendsnel over het continent. De deze plaag te stoppen moeten de spelers beroep doen op alle lagen van de bevolking. Boeren zorgen voor de groei van de bevolking, monniken zorgen ervoor dat de ratten wegblijven, de koopmannen vluchten als de pest in de buurt komt, ridders verspreiden de pest naar nieuwe gebieden, heksen voorkomen de verspreiding met magie en koningen verschuilen zich in hun paleizen. Maar hou er rekening mee dat de pest niemand zal sparen. Wie op het einde van het spel de grootste bevolking in leven heeft is winnaar van het spel.

Hotel Samoa
Als hoteleigenaar probeer je de toeristen de vakantie van hun leven te bieden. Kamerprijs, luxe, faciliteiten en de aanwezigheid van beroemde personen zijn een reden om jouw hotel te kiezen. De hoteleigenaar die het beste kan inspelen op de wensen van de vakantiegangers wint het spel.

Galapagos
De spelers zijn biologen die in de voetsporen treden van Charles Darwin. Ze gaan op expiditie naar de Galapagos eilanden om zeldzame diersoorten te ontdekken en exposities op te zetten, maar mee je overwinningspunten kan scoren.

Verder zal White Goblin Games ook de nederlandstalige editie van Macao en Brass verzorgen. Macao was een hit op Spiel 2009 en Brass heeft ondertussen ook al zijn waarde bewezen. Met deze 5 spelen maakt White Goblin Games een sterke start van het jaar.

Bovendien is hun nieuwe website recent geopend. Je kan hem bezoeken op http://wgg.hetkanzosimpel.nl/.