Na het succes van Koe Zoekt Boer komt The Game Master met 2 nieuwe koeienspellen.

Klussen met Koeien

De koeien hebben grootse plannen met de boerderij. Bertha, Gretha, Johanna, Jacoba en Klara gaan op zoek naar geschikte stieren met goed gereedschap om al hun wensen te vervullen! Maar waar zijn de stieren die het zware werk moeten gaan doen? Als ze goed zoeken vinden ze schaftende stieren in de bouwkeet, luierende stieren in de stal, gewonde stieren in de EHBO post en stieren die al een half uur op de WC zitten. Tijd voor actie! In Klussen met Koeien ben jij de bouwopzichter die de stieren aan het werk moet zien te krijgen.
(bron: http://www.thegamemaster.nl)

Klussen met koeien is een kaartspel voor 2 tot 5 spelers vanaf 8 jaar.

Gooische koeien

De koeien hebben een prachtige villa laten bouwen. Nu nog een rijke stier, die mooie en vooral dure design spulletjes voor ze koopt. De Gooische Koeien zijn dol op shoppen. Een mooie ring met een knoeperd van een diamant er op, een design tasje, chique schoentjes, een eigen trendy uiermobiel en een heuse bling bling zonnebril liggen voor het grijpen. Naast koopkrachtige stieren vormt de plezierstier ook een belangrijke accessoire. Opletten voor de FAKE kaart, want je wilt natuurlijk niet met namaakspul gezien worden.
Echte Gooische Koeien weten precies wat ze willen!
(bron: http://www.thegamemaster.nl)

Gooische koeien is een kaartspel voor 2 tot 5 spelers vanaf 13 jaar.

De spellen zullen in april in de winkelrekken te vinden zijn. De spellen zijn allemaal afzonderlijk te spelen, maar dankzij speciale varianten zijn ze ook met elkaar te combineren. Bovendien bevatten de spellen een bonuskaart die je kan gebruiken in Koe Zoekt Boer.