Fréderic Moyersoen, de maker van Saboteur, heeft een nieuw wij-tegen-hen spel in de pijplijn dat de naam Nuns on the Run zal krijgen. De meeste spelers zijn jonge nonnen die de abdij ’s nachts willen verkennen om hun geheime wens in vervulling te doen gaan. Ze sluipen door de gangen om sleutels en schatten te bemachtigen. Tijdens hun nachtelijke avonturen moeten ze wel oppassen dat ze niet betrapt worden door de andere spelers die als taak hebben om de nonnen te onderscheppen voor ze terug veilig in bed liggen. Net zoals bij saboteur nemen enkele spelers het dus op tegen de rest.

Spijtig genoeg zal Nuns on the Run net zoals zijn vorig spel Bacchus Banquet door Mayfair Games worden uitgebracht. Hierdoor zal het niet zo makkelijk worden om snel een exemplaar hier op de kop te tikken. Het spel is geschikt voor 2 tot 8 spelers vanaf 10 jaar en in speelbaar in ongeveer 45 minuten. Het zou tegen februari 2010 op de markt moeten verschijnen.