Het gerucht hing al een tijdje in de lucht, maar vanaf vandaag is het officiëel. QWG Games dat is ontstaan als een samenwerkingsverband tussen Quined Games en White Goblin Games wordt opgesplitst zodat beide uitgevers opnieuw hun eigen weg kunnen opgaan. QWG Games zal echter niet volledig verdwijnen, maar zal in de nabije toekomst nog enkele uitbreidingen op de markt brengen zoals deze van Jambo, Galaxy Trucker, Pandemie en Age of Empires. Ook de reprint van Roll Through the Ages staat nog op het programma.

De opsplitsing zal volgens de uitgever echter geen nadelige gevolgen hebben. Ze beloven in de toekomst nog meer kwalitatieve spellen uit te brengen dan nu al het geval is. Laten we hopen dat ze gelijk hebben.

Als je de officiële mededeling van QWG Games wil lezen kan je deze vinden op hun website: http://www.qwggames.nl/news.html.